Break4cake

O nama

Kako je nastao Break4Cake?

Nastali smo kao mala porodična manufaktura, ali sa velikim ambicijama da u svetu poslastičarstva ostavimo neki svoj lični pečat. Na tržištu slatkiša postojimo od 2013 godine. Širimo se, rastemo, stvaramo nove ukuse i uživamo u svakom trenutku sa Vama, dragim potrošačima.

Želje naših potrošača su nam prioritet, zato iz dana u dan osmišljamo  nove proizvode i trudimo se da  dajemo maksimum kreativnosti, ljubavi i strasti ovom poslu. Ne pristajemo na masovnu proizvodnju i sve pravimo ručno.

Šta nas izdvaja od drugih?

Ključ našeg uspeha je u kombinovanju tradicionalnih recepata i modernog poslastičarstva. Stvaramo ukuse po kojima želimo da nas naši dragi potrošači pamte i da nam se vraćaju.

Za svaku našu tortu koristimo najkvalitetniju Callebaut čokoladu, koju koriste kuvari najboljih svetskih restorana. Svaki naš kolač je originalan, drugačiji, poseban, prefinjenog ukusa i svoj.

Kvalitet. Tradicija. Kreativnost.

Naše poslastice su originalne, maštovite i kreativne. Smatramo da je ukus najvažniji, ali dekoracije su te koje su nas izdvojile od mase drugih radionica.

Potrebno je mnogo posvećenosti, rada i odricanja da be se postigao uspeh i da bi bili prepoznatljivi. Mi smo naš brend Break4Cake izgradili mukotrpnim radom i odricanjem  i u budućnosti želimo da budemo uz naše kupce i da osluškujemo njihove želje.

Za više informacija budite slobodni da nas kontaktirate