Break4cake

Sladoled

Ima li lepše poslastice na svetu od kremastih sladoleda?

Ovaj kraljevski delikates nastao u 17. veku predstavlja neprevaziđenu omiljenu poslasticu kako dece, tako i odraslih. Bogatstvom ukusa naš sladoled može razgaliti nepca i najvećih sladokusaca ovoga sveta. Zahvaljujući kontinuiranom inoviranju u proizvode naš sladoled na bazi mleka broji preko 15 ukusa među kojima sigurno svako može pronaći svoj omiljeni ukus za uživanje tokom leta.

Vrste sladoleda

sladoled ciz kejk kajsija

Cheesecake kajsija

Lagani, ukusni i zanimljivi cheesecake sa kajsijama koji će vas osvežiti u toplim danima koji su pred nama. Ne samo što će vas osvežiti, ova kombinacija cheese-a i kajsije probudiće sva vaša čula.

sladoled Chocobrownie

Chocobrownie

Pun ukus čokolade, zadovoljite svoju žarku želju za slatkim uz ove neverovatno ukusne čoko braunije. Brownie je mekani čokoladni biskvit sa mlečnom čokoladom i komadićima mlečne čokolade sa alpskim mlekom.

Rum - punch

Ukus koji obećava, savršen koktel za zabavu, ovog puta dolazi iz naše radionice pretvoren u sladoled osvežavajuću zabavu koja će vaše vibracije povećati na najviši nivo.

sladoled kinder bueno break4cake

Kinder bueno

Ukus pun užitka, pravo kremasto zadovoljstvo, sa ukusom pečenog lešnika. Savršen spoj kremastih sastojaka.

Kapri

Kapri je dobro poznat sladoled, u kome sve generacije mogu da uživaju. Neodoljiva kombinacija najfinije vanile i osvežavajuće jagode sa čokoladnim prelivom je najvredniji dokaz naše posvećenosti svojim potrošačima.

sladoled od vanile break4cake

Vanil - pita

Vanila kao jedan od najlepših klasik sladoleda i tradicionalna kremasta poslastica sa hrskavim koricama od lisnatog testa poznatija kao krempita doveli su nas do toga da napravimo savršen hrskav ukus za vas.

Pekan - orah

Izvor energije i proteina, ukus karamele sa karamel sirupom i karamelizovanim pekan orasima, preliven kajsija kremom nateraće vas na još jednu kuglu ovog posebmog ukusa iz naše radionice na koji smo posebno ponosni.

sladoled ukus trilece break4cake

Trileće

Kolač koki je jedan od najpopularnijih kolača kod nas i to potpuno zasluženo! Podseća na koh ali je mnogo punijeg ukusa koji je obogaćen sa tri vrste mleka i glazurom od fine karamele, ovog puta stiže u osvežavajućem sladoled izdanju, ali istog ukusa kao i već vama dobro poznat kolač.

sladoled jogurt visnja amareno

Jogurt - višnja amarena

Sigurni smo da ste probali ukus jogurt sladoleda, a od danas možete da probate jogurt ukus u kombinaciji sa najlepšom višnjom sveta, višnja Amarena je mala tamna sorta italijanske višnje, blago gorkastog ukusa, uzgojena u Bologni i Modeni koja našem jogurt sladoledu svojim posebnim slatko-gorkastim ukusom daje poseban šmek.

sladoled ferero break4cake

Ferrero premium

Ako ste ljubitelj Fererro Rocher kuglica onda će vas ovaj sladoled oboriti s nogu, neponovljivi premium ukus, kremasti fil, hrskavi vafl i lešnik dok se tope u ustima navešće vas na to da u svakoj vašoj sledećoj porciji bude prisutan.

Poručivanje i dostava sladoleda

Za više informacija budite slobodni da nas kontaktirate